Fanzine C.I.R.C (Col·lectiu d'Il·lustració de Rubí City)

Al febrer de 2021 amb el C.I.R.C vam editar i publicar el primer Fanzine. Va ser una idea d'un dels integrants del col·lectiu, el Chema. 

El primer que vam fer va ser que cada integrant donava una proposta per a cada edició del Fanzine. Va sortir una llista extensa que tot just hem acabat i que estem reomplint per seguir traient-lo. La il·lustració que apareix a cada portada és de l'il·lustradora o il·lustrador que ha proposat el tema. Exceptuant alguna edició que hem fet portades més col·lectives.

Jo vaig proposar el tema de "Celebrities", que va ser el segon número que vam publicar. En el de Natura a més, vam posar un poema meu com a descripció d'aquell número.

Amb els números 5, 6, 8 i 10 en vam fer exposicions, i bona part del 7 venia d'una col·laboració amb l'Ajuntament en que els dibuixos es van imprimir en lones en motiu del dia de la terra, que es van distribuir per les escoles de Rubí.

Us deixo un enllaç on podeu veure totes les edicions que tenim fins ara, que són 11. 

Els temes que hem tret fins ara han estat:

1. Cançons (Araceli)
2. Celebrities (Yasmina)
3. Aigua (Max)
4. Random (col·lectiu)
5. Fantasia (Clàudia)
6. Injustícies (Raquel)
7. Natura (Esmeralda)
8. Tarot (Júlia)
9. Cartells de cinema (Chema)
10.VersionArt (Cuchu)
11. Emocions (Patricia)

A més, en motiu de la col·laboració d'alguns membres amb el Club de Lectura Veus de dona de la Biblioteca de Rubí, es va treure un especial en que cada il·lustració acompanyava un text escrit per una de les dones del Club.

En aquest enllaç de DRIVE podeu veure tots els fanzines publicats fins ara.

Aquí hi podeu veure les meves il·lustracions.


Cançons

Celebrities

Aigua

Random

Fantasia

Injustícies

Natura

Tarot

Cartells de cinema

VersionArt (Klimt)

Emocions

























Comentaris