Passa al contingut principal

NADIE 15/30

un árbol
intenta
aparecer en
la fotografía

quiere ser visto,
que nadie lo olvide,
que alguien
mire la foto
en un tiempo y diga
“qué árbol más bonito”

pero a la fotógrafa
el árbol no le interesa
quiere una diagonal
dos mitades
un contraste
suavidad y fuerza
ligereza y peso
cielo y hierro

*aquest poema és el 15/30 del repte de poesia d'instagram "POEMBER" 2022

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'endemà

Les nostres bicicletes viuen al balcó. Dormim amb ventiladors barats del Media Markt. Aquest matí no tenim pa fresc i n'haurem de treure del congelador, o esmorzar peres i meló. La fornera més propera fa cara de cansada sota les seves celles dibuixades i les parpelles pintades amb lila, es vol jubilar, encara no pot. Per davant del seu forn passa cada dia algun centenar de persones que van a treballar o en tornen, ben d'hora. Visc en un barri que treballa, que cria, que corre, que li falta temps per ser-hi. Que crida, que canta, que viu encara a les onze de la nit. Conviuen aquí la racialització, la migració i la diversitat. Una gamma de colors de pell i de colors de roba que mai havia viscut de manera quotidiana, vivia en una bombolla de barri blanc de cases grans. Mentre en barris treballadors convivim cadascú amb la seva circumstància però sabent que els nostres veïns no ho tenen millor que nosaltres, a dalt, a les bombolles superiors, impossibles de petar, decid

Pàgina d'esbossos IV | Exposició Més que te

49. Fa calor de llibre gruixut. 32. L’oblit és un petó d’agost abandonat sota la sorra. pell de gallina 25. Hem anat a dir-li a l’horitzó que l’hem trobat a faltar. 34. - Com em vas trobar? - Perdent-me 81. Que la vida és una i el poema és curt. 77. I si agafem el món i el girem fins a canviar-li el nom? 29. La vida és la festa sorpresa que t’organitza el destí. òvul-corona mortuòria-úter. MORT.

Las ciudades invisibles de Italo Calvino. Ersilia y Valdrada.

Ersilia Valdrada Trabajo de la asignatura de proyectos en la Escuela Illa, de Sabadell. Cuando la profesora devuelva los trabajos les tomaré fotos con diferente iluminación para jugar con las sombras de los edificios.