M'il·lustro I. NITS, MASSA NITS.

21:26

Tinc moltíssims textos escrits per mi. Tan antics com nous. Avui n'agafo un i l'il·lustro. Espero que sigui un llarg i fructífer nou projecte personal. 


NITS, MASSA NITS, agost del 2011

Nits sense fre, nits amb alcohol, nits en que t'apuges la faldilla per ensenyar més la cuixa, però amagues més el pit per allò de deixar lloc a la imaginació.

Nits en que corre per les teves venes el sempre indispensable gintònic. Amb una pell de llimona verda, i una rodanxa de cogombre. Un, dos, tres, o quatre, en un cas extrem.

Nits, dues, a vegades tres a la setmana. La majoria de vegades la teva ànima es perd en un bar, o una discoteca i surts a la caça d'un home que et vulgui arrossegar.

Nits en que com cada festa anterior sedueixes jugant a deixar-te seduir. Una caiguda d'ulls tímida per aquí, una rialla nerviosa per allà, i els tens a la butxaca. Fàcil.

Nits en que te'ls emportes a casa, o vas a casa seva, i pel camí us aneu escalfant. En un taxi, de camí a la casa, parant pels aparadors i fent de les cantonades testimonis.

Nits en que el llit és la teva guerra, fúria, por, descontrol, soledat, rutina, ràbia. Mai s'acaben i no saps quan van començar. Les sents en cada batzegada.

Nits en que els homes et toquen, t'acaricien, o no, juguen amb tu i tu jugues amb ells. Et regalen orgasmes, dos, tres o quatre. A vegades només un.

Nits en que tots els homes del món s'aturen un moment, abans, durant, o després, i et miren, en el seu propi èxtasi, i bufen, al·lucinant de la dona amb qui estan.

Nits en que aquests homes rebufen, i et miren, i et segueixen despullant amb la mirada. Però no et miren als ulls. No miren més endins. Demà tot haurà acabat.

Nits que s'acaben abans de que puguis esmorzar. Freda, buida, trencada, glacial, tornes cap a casa en metro, sola, esquinçada, sense motius per continuar.

Matins en que sense els gintonics, sense música i sense foscor, en el vagó aixeques la mirada i topes amb els ulls d'un estrany, t'enamores. Però no t'hi saps acostar.

You Might Also Like

0 comentaris

Like us on Facebook

Flickr Images