Col·laboració amb Vullescriure.cat, RelatCrossing.

17:19

Bon dia a tothom! He tingut el blog abandonat des de fa molts i molts dies, acabar el projecte, entregar-lo, festes, algun viatge i de rebot he estat més d'una setmana sense internet a casa. Però ara ja hauria d'estar, i podré: escriure un post ensenyant-vos el meu projecte final i fer-ne un altre, avui, explicant la meva col·laboració amb VullEscriure.cat.

"Què és Vullescriure.cat?

És la web dels escriptors "però": els escriptors a qui res fa més feliç que escriure, però que sempre acaben trobant l'excusa perfecta per no teclejar ni una línia." 

Quinzenalment fan "La Crida", un repte que consisteix en donar un títol d'un text als escriptors, que hauran de redactar un relat en el plaç d'una setmana. Un cop enviats els textos, els participants, tant escriptors com lectors es converteixen en crítics i tothom hi pot participar. Els participants voten el millor text i la persona que envii més crítiques també "guanya". Tots dos apareixen destacats a la web fins a la propera "Crida".

Això, a grans trets és el que fan a Vullescriure.cat durant el curs de l'any. Però aquest estiu s'han proposat un repte diferent:

"Què és el Relatcrossing de VullEscriure.Cat?

És un text encadenat que escriurem entre tots, inspirat en el joc del cadàver exquisit que van inventar els surrealistes francesos a principis del segle passat: s'escriu un relat en un paper, es doblega de manera que que només l'última frase quedi al descobert i es passa a un company perquè el continuï."

Per més informació sobre La Crida i el RelatCrossing: Vullescriure.cat 

I jo què hi faig en tot això? Doncs amb la Núria Milà, estudiant d'escenografia a l'institut del teatre, ens repartirem i il·lustratrem els textos, que seràn publicats a la web al llarg de la tardor i es tindrà la possibilitat d'imprimir-lo en color o blanc i negre i tenir-lo a casa a través de Bubok.es 

De moment tenim una quinzena de textos a il·lustrar cada una, i més que vindràn, i ja hi estem treballant.

A mida que els relats amb les il·lustracions es vagin penjant a la web també els aniré publicant aqui.

Vull donar les gràcies a la Tere SM, encarregada de Vullescriure.cat, per oferir-me ser part d'aquest projecte!

You Might Also Like

0 comentaris

Like us on Facebook

Flickr Images